Kazolatxoaren eta ardoaren Astea
2017/10/06 - 2017/10/15
Iruñea
Nafarroa
Cazuelica
AIPAMENAK

Udazkenean Iruñeko gastronomia egutegiak beste ezinbesteko hitzordua du: kazolatxoaren eta ardoaren astea. Eskualdeko sukaldaritzaren izaera berezia ezagutzera aukera aparta da. Izan ere, garai hauetan, presako prestaketak egiten dira, xehetasunez jositako sukaldaritza bigarren mailakoa izanik.

Honela, ostalariek prezio bakar eta txiki batean eskainiko dituzte eltzeko otamenak buztinezko kazolatan zerbitzatuak. Nafarroako sukaldaritzako betiko platerak, esaterako, ajoarrieroa, bildotsa edo txerrikumea, su motelean prestatuko dira eta haiekin hobekien egokitzen diren ardo nafarrekin batera eskainiko dira.

KOKAPENA
Zenbait tabernatan
Iruñea
Nafarroa