Michel Veunac Biarritzeko auzapeza, Gérard Chopin Lurramaren aitabitxia eta Jean-René Etchegaray Euskal Elkargoko lehendakaria. ©Bob EDME
Michel Veunac Biarritzeko auzapeza, Gérard Chopin Lurramaren aitabitxia eta Jean-René Etchegaray Euskal Elkargoko lehendakaria. ©Bob EDME
1000 ikasle inguru laborantzaren saloiera hurbildu dira azaroaren 16an. ©Bob EDME
1000 ikasle inguru laborantzaren saloiera hurbildu dira azaroaren 16an. ©Bob EDME
Poitou-Charentes eskualdea omentzen du aurtengo edizioak. ©Bob EDME
Poitou-Charentes eskualdea omentzen du aurtengo edizioak. ©Bob EDME
Asteburu osoan zehar, Lurramak hiru mila bazkari eta apairu zerbitzatuko ditu. ©Bob EDME
Asteburu osoan zehar, Lurramak hiru mila bazkari eta apairu zerbitzatuko ditu. ©Bob EDME
Azaroaren 17an, urteroko sukaldaritza lehiaketa eginen da. ©Bob EDME
Azaroaren 17an, urteroko sukaldaritza lehiaketa eginen da. ©Bob EDME
Hiru egunetan zehar kabala ttipiak izanen diren etxalde pedagogikoa, herri kirolak eta  puzgarriez gozatzeko parada dute gazteek. ©Bob EDME
Hiru egunetan zehar kabala ttipiak izanen diren etxalde pedagogikoa, herri kirolak eta puzgarriez gozatzeko parada dute gazteek. ©Bob EDME
Haurrak ere laborantza herrikoiaren bestaren parte dira. ©Bob EDME
Haurrak ere laborantza herrikoiaren bestaren parte dira. ©Bob EDME
Laborantza omendua Biarritzen

Lurrama laborantza saloiak ateak ireki ditu azaroaren 16an. Hautetsiek hastapena eman diote laborantza herrikoi eta iraunkorraren aldeko apustua egiten duen ekimenari. Goizean 1.000 ikaslek laborantzaren mundura hurbiltzeko parada izan dute. Azaroaren 18ra arte, gustu eta adin guztientzat zuzenduriko ekimenek programa osatuko dute.

16 NOV. 2018