Erreportajea
 
La receta de la creatividad que germinó en Mugaritz

El cocinero Andoni Luis Aduriz apuesta por aprovechar las oportunidades que nos da la situación actual para fomentar la creatividad, pues opina que incluso de las peores situaciones puede salir algo bueno. A su vez, da un par de claves simples que él mismo utiliza en su restaurante Mugaritz a la hora de crear los platos.

Nagore BELASTEGI|2020/05/26
Andoniluisaduriz
Un momento del 'webinario' con el chef donostiarra. (NAIZ)

 

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Gaizka PEÑAFIEL | FOKU


Mungiako laukoteak NAIZ Kontzertuak ekimenaren seigarren gaua erre zuen ostirala gauean. Sanagustin Kulturunea, eliza zaharra musikari emana. Rock-ak: 1 - Jainkoak: 0. Ibilbide labur baina sakonean sortutako klasiko eta kaleratzear dauden abestientzako lekua egon zen; hori bai, kanta zaharrak edo ezagunak soineko berriekin aurkeztuta.