LEZAMA

Granadillaren aurka etxean irabazi eta sailkapenean gora jarraitzen du Athleticek (2-0)

Bolada onean da Athletic, puntuak lortuz eta sailkapenean gora eginez. Granadillaren aurka gailendu dira gaur (2-0), aipatu boladari bultzada berri bat emanez.

Lucia Garcia izan da gaurko golegileetako bat. (@AthleticClub)

Emaitzak aditzera eman dezakeenaren aurka, ez da neurketa erraza suertatu Joseba Agirreren jokalarientzat. Joan etorriko partida jokatu dute Lezaman Athletic eta Granadillak, etxekoen aldera erori den neurketa (2-0).

Bigarren zatian erabaki da partida, bi jokaldi soltetan. Bietan agertu da Lucia Garcia Cordoba, batean Erika (min. 60) eta bestean Morazari (min. 69) gola oparitzeko.

Amaieran, baina, sufritu egin dute lehoiek, izan ere, jokalari bat gutxiagorekin geratu dira 83. minutuan Eunate Arraizak bigarren txartel horia ikusi duenean. Aukerak izan badituzte ere, ez dira Granadillako jokalariak distantziak murrizteko gai izan.

Bost partidu daramatzate galdu gabe jarraian Athleticeko neskek; 11 puntu lortu dituzte jokoan ziren azken 15etatik. Sailkapen nagusiko 7. postura egin dute salto, hala, pixkanaka bada ere ohituta dauden sailkapen nagusiko lehenengo postuetarako bidean dira zuri-gorriak.