Didier Guillaume à Lurrama. © Guillaume FAUVEAU
Didier Guillaume Laborantza ministroak Lurrama bisitatu zuen azaroaren 9an.. © Guillaume FAUVEAU
Didier guillaume et Michel Veunac à Lurrama. © Guillaume FAUVEAU
Ministroa Euskal Herriko Laborantza Ganbarako ordezkariekin bildu zen saloia bisitatu baino lehen. © Guillaume FAUVEAU
Le ministre de l'Agriculture Didier Guillaume s'est frayé une place à Lurrama. © Guillaume FAUVEAU
Tokiko produktuak jastatzeko parada izan zuen ministroak. © Guillaume FAUVEAU
C’est encore la saison de la production du cidre à Lurrama. © Guillaume FAUVEAU
Sagarnoa nola egiten den deskubritu zuten gazteek Lurraman. © Guillaume FAUVEAU
Montrer aux enfants et aux citadins le travail des éleveurs est l’un des objectifs de Lurrama. © Guillaume FAUVEAU
Ehunka ikaslek saloia bisitatu zuten lehen egunean. © Guillaume FAUVEAU
Valérie Masson Delmotte et Paola Nano ont ouvert Lurrama sur le thème "Climat et biodiversité, notre alimentation en jeu?". © Guillaume FAUVEAU
Valérie Masson Delmotte eta Paola Nano hizlariak. © Guillaume FAUVEAU
Les enfants découvrent la diversité des graines utilisées au Pays Basque. © Guillaume FAUVEAU
Haurrek Euskal Herriko hazi ezberdinak ezagutzeko parada izan zuten. © Guillaume FAUVEAU
Un marché fermier est ouvert pendant les trois jours de salon. © Guillaume FAUVEAU
Nafarroak, aurtengo gonbidatu bereziak, bere produktuen aniztasuna erakutsi zuen Biarritzen. © Guillaume FAUVEAU
Arrakastatsua izan da aurtengo Lurrama

Laborantza herrikoiarentzat hitzordu garrantzitsua bilakatu da Lurrama. Antolatzaileek hiru egunen bilan baikorra plazaratu dute. Orotara, 960 laguntzaile inguruk ekimenean parte hartu dute. Aurten gainera, Frantziar Gobernuko Laborantza Ministroak saloia bisitatu zuen azaroaren 9an. Lurramak defendatzen duen laborantza eredua bultza dezan galdetu zioten laborariek.

12 NOV. 2019