GASTEIZ

Hirugarren postuari eutsi dio Baskoniak, Teneriferi irabazita

Azken minutuetan sufrituta, 72 eta 76 irabazi dio Baskoniak Iberostar Teneriferi, Ligako hirugarren postuari eutsiz.

Partidaren lehen minutuetan bi taldeak berdinduta hasi diren arren, arabarrak aldea hartzen hasi dira eta, Tenerifek azken minutuetan konpontzen saiatu diren arren, 16-25ekoarekin bukatu da lehen laurdena.

Sito Alonsoren gizonek etxeko taldearen irregulartasunak aprobetxatu dituzte eta atsedenaldia iritsi orduko, 28-40koa zen emaitza.

Ondorengo minutuetan aldea 20 puntukoa izatera iritsi da, baina suspertu egin da Tenerifeko taldea.

Laugarren laurdenaren hasieran 5 puntura murriztu da aldea eta Vidorretaren gizonek urduri jarri dituzte arabarrak.

Bukaererako minutu eta erdi falta zela, 69-70ekoa zen emaitza, baina azkenean 72-76 amaitu da partida.

Garaipen honekin, hirugarren postuari eusten dio Baskoniak.