Jose Inazio Ugartemendia: «Sei-zazpi litro esne erabiltzen ditut kilo bat gazta egiteko» Angel Lasa 12.09.2025
Mirian Otxotorena: «Ekologikoan egiten dugunez lan, esne gutxiago ematen digute ardiek» Angel Lasa 29.08.2025
Marta Perez Loperena: «Esne gordinarekin ari gara lanean, bizirik dagoen zerbaitekin» Angel Lasa 15.08.2025
Unai Lekuona: «Birraitonak bazituen ardiak, baina Michelineko lana utzita hasi nintzen artzain» Angel Lasa 08.08.2025
Aitor Mantxola eta Agurtzane Gabiria: «Gure bezero askok gazta fuertea dute gustukoa» Angel Lasa 05.08.2025
Senorena, etxeko eta Alpeetako ahuntzekin gazta eta gaztanbera egiten Iturgoienen Angel Lasa 25.07.2025
Ander Barandiaran: «Sinesterik ez dago turista estabatuarrek zer propinak ematen dizkiguten» Angel Lasa 18.07.2025
Eli Gorrotxategi: «Kalitate handiko belardiak dauzkagu Arabako eskualde honetan» Angel Lasa 27.06.2025
Eneko Goiburu: «Ondo ketuta, bederatzi eta erdiko gazta hamarrekoa bihurtzen da» Angel Lasa 20.06.2025