
LEHENENGO ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
16 orburu, 4 arrautza, 2 baratxuri ale, tipulina erdia, 125 g perretxiko, 100 g foie fresko, 300 ml salda, olioa, gatza.
Zailtasuna 2
1. Orburuei kanpoko hosto gogorrak kendu. Zainari azala zuritu. Barruan dituzten ileak koilarakadatxo batekin atera. Zerrendatan moztu.
2. Txikitutako baratxuriak olioarekin erregosi.
3. Orburuak gehitu eta arin erregosi. Urarekin estali eta 8-10 minutuz egosten utzi, su ertainetan.
4. Moztutako tipulina olio pixka batekin erregosi.
5. Perretxikoak sartu eta erregosi.
6. Foiea gehitu eta erregosi. Saldarekin busti eta 10 minutuz egosi. Irabiagailuarekin nahasi.
7. Arrautzak, azalarik gabe, plantxan erre.
Plateretan hurrenez hurren orburuak, saltsa eta arrautza jarri.
BIGARREN ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
16 orburu, 4 arrautza, olioa, gatza.
Zailtasuna 2
1. Orburuak aurreko errezetan esan dugun bezala garbitu. Eltze batean ura eta gatza berotu. Irakiten hasten denean, orburuak sartu eta 15 minutuz egosi.
2. Eltze batean ura eta gatza berotu eta 65 gradutan mantendu. Arrautzak, azalarik gabe, sartu. Tapatu eta 25 minutuz egiten utzi.
Plateretan orburuak jarri eta gainetik olio pixka bat bota. Gainean arrautza jarri.

«Ez da erraza hamarratza bezala atzera joatea eta, gainera, korrontearen aurka aritzea»

Donuts caseros

Fermin Muguruzaren omenezko mural bat margotu dute Valentziako institutu batean

El árbol como medicina natural: disminuye el estrés y evita enfermedades

Antxoa eltzekariak piper txorizerorekin

El anuncio de cinco traslados sella el fin de la dispersión tras 34 años de sufrimiento

Indar harremana da, ergela

De la grada al césped, las Mater Series de rugby reúnen en Bilbo a más de 300 mujeres
