
LEHENENGO ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
300 g arroz, porru bat, 250 g ilar, 4 arrautza, 900 m salda, 40 g Idiazabal gazta, olioa, gatza.
Zailtasuna 2
1. Txikitutako porrua olioarekin erregosi. Arroza gehitu eta eragin.
2. Salda beroarekin apurka-apurka busti eta irabiatu. Estali eta 13 minutuz egosi. Noizean behin eragin.
3. Ilarrak eta gazta gehitu eta nahastu. 5 minutuz egosten utzi eta noizean behin eragin. Gatza bota.
4. Arrautzak, azalarik gabe, ur irakinetan sartu, itzali, estali eta utzi 2 minutuz. Arrozari lagundu.
BIGARREN ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
300 g arroz, 2 tipulina, 2 baratxuri ale, 250 g ilar, 900 ml barazki salda, 150 ml ardo zuri, 25 g gurin, olioa, gatza. Hornidura: 50 g-ko 4 legatz solomo, 65 ml garagardo, 125 g irin, gatza.
Zailtasuna 2
1. Txikitutako tipulinak eta baratxuriak olioarekin erregosi.
2. Barazkiei arroza gehitu eta eragin. Ardoa bota eta egosi.
3. Salda beroarekin apurka-apurka busti eta irabiatu. Estali eta 13 minutuz egosi. Noizean behin eragin.
4. Ilarrak eta gurina gehitu eta nahastu. 5 minutuz egosten utzi eta noizean behin eragin. Gatza bota.
Hornidura honekin lagundu:
1. Garagardoa eta irina nahastu. Gatza bota.
2. Legatza aurreko oreatik pasatu eta olio beroan frijitu.

Diez bandas navarras rinden homenaje al trovador Fermin Balentzia con un disco tributo

Descubren un colosal «valle de los dinosaurios» en el Stelvio con miles de huellas fósiles

Los Motos se mueven de nuevo

La vida es un poco como la carrera de los Iron Maiden; 50 años este 25D
