NAIZ.INFO

Osasunak ere porrotarekin abiatu du Liga

Realak eta Athleticek bezala, Osasunak ere porrota jaso du A Coruñako Deportivoren aurkako partidan (Deportivo 2 - 0 Osasuna). Azken minuturaino berdinketaren bila jo dute gorritxoek eta horretan zirela jaso dute bigarrena. Datu denak webgune BEREZIAn.

Lehen zatiaren azken segundoan aurkako penaltia izan du Osasunak, Rikik huts egin du eta bigarren zatira berdinketarekin eta partida erabat irekita iritsi dira gorritxoak.

Defentsan malguegi, eta erasoan lehen zatian huts egindakoak gogoan, Rikik berak sartu du lehen gola Deportivorentzat 53. minutuan. Hortik aurrerakoan Deportivok berak izan ditu aukerak bigarrena egiteko, baina baita Osasunak ere. 89. minutuan Solak berdinketa izan du bere hanketan baina larriegi iritsi da eta kanpora bota du.

Osasuna azken minutuko erasoaldian zenean etorri da Deportivoren gola, gol bikaina Nelsonek kontraeraso batean erdietsi duena, Andres Fernandez atezainari goxo-goxo baloia gainetik pasaraziz. 2 - 0 azken emaitza.