SEVILLA

Reala, hondoa jota (4-0)

Sevillan, Betisen aurka, galdu du Realak (4-0). Sailkapenean azken postuan, burua altxatu ezinda jarraitzen dute donostiarrek.

Sei neurketa jokatu ditu Realak denboraldia hasi zenetik, eta seigarren neurketa galdu du gaur Sevillan, Betisen aurka (4-0). Lehenengo mailan punturik ez batu ez duen talde bakarra da Reala.

8. minuturako aurreratu dira markagailuan etxekoak; Bea Parrak sartu du gola neurketa hasi orduko. Donostiarrek, hartutako golari erantzun bat emateko gaitasunik gabe, bigarrena jaso dute 36. minutuan; Irene golegile.

Zerbait aldatze aldera, atsedenaldira joan aurretik lehenengo aldaketa egin du Realak: Leyre Fernandezek utzi du zelaia, Manuela Lareo sartzeko. 56.ean ere aldaketa bikoitza egin dute donostiarrek, baina 57. minutuan egin du hirugarrena Betisek.

Reala, golik sartzeko gai izan bada, 82. minutuan izan da, Sandra Ramajok zutoinera jaurti duenean. Gola, baina, etxekoek egin dute. Andreak, 85. minutuan, egin du amaierako lau eta hutsekoa.