
LEHENENGO ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
600 g indioilar txikitu, tipula erdia, 2 baratxuri ale, 200 g kuiatxo, arrautza bat, olioa, gatza, piperbeltz beltza. Saltsa: yogur natural bat, limoi erdia, 2 koilarakada olio, gatza, perrexila.
Zailtasuna 2
1. Tipula eta baratxuriak txikitu. Olio pixka batekin erregosi.
2. Kuiatxoa garbitu eta birrindu.
3. Indioilarra tipularekin, arrautzarekin eta kuiatxoarekin nahastu. Behar adina gatz eta piperbeltz beltz bota.
4. 8 bola egin, zapaldu eta ogi birrindutik pasatu.
5. Zartagin batean olio pixka bat
berotu eta hanburgesak erre.
6. Saltsaren osagaiak nahastu.
Hanburgesak tomate entsaladarekin eta saltsarekin lagundu.
BIGARREN ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
600 g indioilar txikitu, 200 g azenario, tipula hautsetan, baratxuri hautsetan, olioa, gatza. 300 g kuiatxo, 2 tomate.
Zailtasuna 2
1. Azenarioa zuritu eta 10 minutuz egosi. Irabiagailuarekin nahasi.
2. Indioilarra azenarioarekin nahastu. Tipula, gatza eta baratxuria gehitu eta nahastu.
3. 8 bola egin, zapaldu eta irinatik pasatu.
4. Kuiatxoa tiratan moztu eta olio pixka batekin arin erregosi.
5. Tomatea zuritu eta dadotan moztu. Kuiatxoarekin batera jarri eta arin erregosi. Gatza bota.
6. Zartagin batean olio pixka bat
berotu eta hanburgesak erre.

Diez bandas navarras rinden homenaje al trovador Fermin Balentzia con un disco tributo

Descubren un colosal «valle de los dinosaurios» en el Stelvio con miles de huellas fósiles

Ikerketa batek eskolen jangeletako menuetan desoreka nutrizionalak antzeman ditu

Pantxoa eta Peiok bigarren data bat iragarri dute ‘Azken dantza’-rako: 2027ko urtarrilaren 9a
