
LEHENENGO ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
Tipula bat, 500 g ziazerba, 60 g intxaur, 60 g mahaspasa, 135 g irin, 135 g gurin, litro bat esne, intxaur muskatu, gatza.
Zailtasuna 2
1. Txikitutako tipula gurinarekin erregosi, su eztitan.
2. Zatitutako ziazerba gehitu eta arin erregosi.
3. Intxaurrak txikitu. Mahaspasak uretan beratzen utzi.
4. Barazkiei irina gehitu eta 2 minutuz eragin. Esnea apurka-apurka bota eta etengabe irabiatu. Intxaurrak eta mahaspasak gehitu.
5. Behar adina gatz eta intxaur muskatu bota eta eragin, etenga-be, su eztitan hiru minutuz. Hozten utzi.
6. 24 kroketak egin. Ogi birrindutik, irabiatutako arrautzatik eta ogi birrindutik pasatu.
7. Kroketak olio berotan frijitu.
BIGARREN ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
500 g ziazerba, 2 arrautza, 60 g Idiazabal gazta, 135 g irin, 135 g gurin, litro bat esne, gatza.
Zailtasuna 2
1. Tiratan moztutako ziazerbak gurinarekin erregosi, su eztitan.
2. Arrautzak 8 minutuz egosi. Zuritu eta txikitu.
3. Ziazerbei irina gehitu eta 2 minutuz eragin. Esnea apurka-apurka bota eta etengabe irabiatu. Gazta eta arrautzak gehitu. Behar adina gatz bota eta eragin, etengabe, su eztitan hiru minutuz.
4. Kroketak egin eta olio berotan frijitu.

Diez bandas navarras rinden homenaje al trovador Fermin Balentzia con un disco tributo

Descubren un colosal «valle de los dinosaurios» en el Stelvio con miles de huellas fósiles

«Oso pozik gaude bezeroek eman diguten erantzunarekin»

Los Motos se mueven de nuevo
