
LEHENENGO ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
900 g azalore, tipula erdia, 200 g azenario, 200 g kuiatxo, 60 g mahaspasa, kurrya, olioa, gatza.
Zailtasuna 2
1. Azalorea garbitu eta birrindu.
2. Mahaspasak ur epeletan ordu erdiz beratzen utzi. Xukatu.
3. Txikitutako tipula olio zurrusta batekin zartagin handi batean edo wok batean erregosi, su ertainetan.
4. Txikitutako azenarioa eta kuiatxoa gehitu eta arin erregosi. Atera.
5. Zartagin edo wok berean azalorea olioarekin 3 minutuz erregosi, su ertainetan.
6. Barazkiak eta mahapasak gehitu eta behar adina gatz eta kurry bota. 3 minutuz erregosi.
BIGARREN ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
900 g azalore, tipulina erdia, azenario bat, 150 g boniato, 150 g kuia, 100 g kuiatxo, 40 g aranpasa, kurkuma piperbeltz beltzarekin, olioa, gatza.
Zailtasuna 2
1. Azalorea garbitu eta birrindu. Aranpasak beratzen jarri.
2. Txikitutako tipulina olio zurrusta batekin zartagin handi batean edo wok batean erregosi, su eztitan.
3. Txikitutako azenarioa, kuia, kuiatxoa eta boniatoa gehitu eta arin erregosi. Atera.
4. Zartagin edo wok berean azalorea olioarekin 3 minutuz erregosi, su ertainetan.
5. Barazkiak eta txikitutako aranpasak gehitu. Erregosi eta behar adina gatz eta kurkuma bota.

Así es ChatGPT-4, «tan bueno como los humanos» en numerosas tareas

«Había que aniquilar la tiranía de tener que partir de la receta para empezar a cocinar»

«Hemen hainbeste denboran jarraitu nauen eta euskaraz ez dakien jendea ere badago»
«Ernairen 10. urteurrenean maitasun berezia eskaini nahi genion abestiari»

Fecha de caducidad de alimentos; algo va a cambiar

El espéculo abre un diálogo entre tecnología y feminismo

«El relato oficial romantiza demasiado el fenómeno del chabolismo en Bilbao»

«Espezialista guztiek gauza bera esaten dizutenean, erabakia ez da zaila, asimilatzea da zaila»
