
LEHENENGO ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
400 g tallarin, 300 g olagarro egosita, 70 g arrautza gorringo, Parmako gazta birrindua, olioa, gatza, piperbeltz beltza.
Zailtasuna 2
1. Kazola handi batean ur ugari eta gatza irakiten jarri. Ura irakiteko moduan dagoenean, tallarinak bota; noizean behin eragin.
2. Samur baina oraindik samar gogor daudenean –al dente eran– atera eta xukatu. Ur pixka bat gorde. Tallarinak ez busti ur hotzean.
Aldi berean honako hauek prestatu:
1. Zartagin batean zerrendatan moztutako olagarroa olio pixka batekin arin erregosi.
2. Tallarinak gehitu eta arin erregosi. Sua amatatu.
3. Gorringoak irabiatu eta orekiaren salda pixka batekin nahastu. Gatza eta piperbeltz beltza bota. Tallarinei gehitu eta nahastu. Gainetik birrindutako gazta bota.
BIGARREN ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
400 g tallarin, 300 g olagarro egosita, tipulatx bat, 12 tomate cherry, ardo zuria, olioa, gatza, piperrautsa.
Zailtasuna 2
1. Tallarinak aurreko errezetan esan dugun bezala egosi.
2. Txikitutako tipulatxa olioarekin erregosi, su eztitan.
3. Lau zatitan moztutako tomateak eta piperrautsa gehitu eta arin erregosi.
4. Zatitutako olagarroa eta ardo pixka bat gehitu eta arin erregosi.
Tallarinekin nahastu.

Juan Carlos Pérez contra sí mismo (e Itoiz)

Un Grammy a Baiona: Gojira lo gana con su directo en la inauguración de los Juegos de París
Never Surrender, Autobus Magikoa eta Buitraker: Hatortxuk hiru itzulera iragarri ditu

Fermin Muguruza agota en media hora las entradas para la antesala de 40 Minutu Rock
