
LEHENENGO ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
300 g arroz, porru bat, 250 g ilar, 4 arrautza, 900 m salda, 40 g Idiazabal gazta, olioa, gatza.
Zailtasuna 2
1. Txikitutako porrua olioarekin erregosi. Arroza gehitu eta eragin.
2. Salda beroarekin apurka-apurka busti eta irabiatu. Estali eta 13 minutuz egosi. Noizean behin eragin.
3. Ilarrak eta gazta gehitu eta nahastu. 5 minutuz egosten utzi eta noizean behin eragin. Gatza bota.
4. Arrautzak, azalarik gabe, ur irakinetan sartu, itzali, estali eta utzi 2 minutuz. Arrozari lagundu.
BIGARREN ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
300 g arroz, 2 tipulina, 2 baratxuri ale, 250 g ilar, 900 ml barazki salda, 150 ml ardo zuri, 25 g gurin, olioa, gatza. Hornidura: 50 g-ko 4 legatz solomo, 65 ml garagardo, 125 g irin, gatza.
Zailtasuna 2
1. Txikitutako tipulinak eta baratxuriak olioarekin erregosi.
2. Barazkiei arroza gehitu eta eragin. Ardoa bota eta egosi.
3. Salda beroarekin apurka-apurka busti eta irabiatu. Estali eta 13 minutuz egosi. Noizean behin eragin.
4. Ilarrak eta gurina gehitu eta nahastu. 5 minutuz egosten utzi eta noizean behin eragin. Gatza bota.
Hornidura honekin lagundu:
1. Garagardoa eta irina nahastu. Gatza bota.
2. Legatza aurreko oreatik pasatu eta olio beroan frijitu.

Agradecimiento desde el hospital de Gaza a una Iruñea volcada contra el genocidio

«Aquí me voy a tatuar unos huevos con txistorra»

Los sanfermines han terminado: cientos de afectados en el último encierro, el de la villavesa

Aste Nagusiko egitaraua aurkeztu dute Donostiako Piratek, Pentsiodunen Mugimendua ardatz
