
LEHENENGO ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
20 barrengorri. Betegarria: 300 g tomate, 200 g mozzarella fresko, 8 oliba beltz, olioa, gatza, ezkaia.
Zailtasuna 2
1. Barrengorriak ondo garbitu eta hankak kendu. Azpil batean jarri eta labe beroan sartu, 180 gradutan, 5 minutuz.
2. Tomatea zuritu, haziak kendu eta zatitu. Gatza, ezkaia eta olio pixka batekin arin erregosi.
3. Barrengorrien hankak txikitu eta olio pixka batekin erregosi.
4. Olibak txikitu. Gazta papurtu. Osagai guztiak nahastu.
5. Barrengorriak aurreko nahasketarekin bete eta labe beroan sartu, 190 gradutan, 10 minutuz.
BIGARREN ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
20 barrengorri. Betegarria: baratxuri ale bat, 400 g tomate, koilarakada bat azukre, koilarakada bat Modena ozpin, 150 g mozzarella birrindu, olioa, gatza, oreganoa.
Zailtasuna 2
1. Barrengorriak ondo garbitu eta hankak kendu. Azpil batean ipini eta labe beroan sartu, 180 gradutan, 5 minutuz. Hankak ez erabili.
2. Txikitutako baratxuria olio pixka batekin erregosi.
3. Tomatea zuritu, haziak kendu eta zatitu. Baratxuriari gehitu,, azukrea bota eta erregosi.
4. Ozpina, gatza eta oreganoa gehitu eta erregosi.
5. Barrengorriak tomatearekin bete eta gazta bota.
6. Labe beroan sartu, 190 gradutan, 10 minutuz.

Diez bandas navarras rinden homenaje al trovador Fermin Balentzia con un disco tributo

Descubren un colosal «valle de los dinosaurios» en el Stelvio con miles de huellas fósiles

Ikerketa batek eskolen jangeletako menuetan desoreka nutrizionalak antzeman ditu

Pantxoa eta Peiok bigarren data bat iragarri dute ‘Azken dantza’-rako: 2027ko urtarrilaren 9a
