Naiz.info

Realak berdindu egin du Espanyolen aurka

Donostiarrek talde sendoa direla erakutsi dute Espanyolen kontra eta Javi Lopezek bere atean egindako gol bati esker puntu bat eskuratu dute. Bigarren zatian aurkaria baino hobea izan da Reala. [Partidaren xehetasunak]

Datorren urtean Europan jokatzeko postuetan jarraituko du Realak beste jardunaldi batez. Txuri-urdinek berdinketa bat eskuratu dute Espanyolen zelaian (2-2), Javi Lopezek bere atean sartutako gol bati esker.

Reala Espanyol baino hobeago aritu da bigarren zatian, baina ezin izan du ate aurrean asmatu. Sergio Garciak lehen gola egin du 8. minutuan eta azkar berdintze lortu du Zurutuzak. Hala ere, atsedenaldi aurretik Stuanik bigarren gola egin du Espanyolentzat.

Donostiarrak sendo itzuli dira zelaira eta berdinketaren gola egitea lortu dute.