Etxaldeko lanen zenbait erakusketa egin dituzte asteburu osoan.
Etxaldeko lanen zenbait erakusketa egin dituzte asteburuan. (Nahia GARAT)
Zazpi lurraldeetako ekoizleak bildu ziren merkatuan.
Zazpi lurraldeetako ekoizleak bildu dira merkatuan. (Nahia GARAT)
Aurten ere, ehunka laguntzaileren lanari esker egin ahal izan da Lurrama.
Aurten ere, ehunka laguntzaileren lanari esker egin ahal izan da Lurrama. (Nahia GARAT)
Ipar nahiz Hego Euskal Herriko hainbat hautetsik parte hartu zuten irekiera ekitaldian.
Ipar nahiz Hego Euskal Herriko hainbat hautetsik parte hartu zuten irekiera ekitaldian. (Nahia GARAT)
Txaranga, kontzertu eta bestelako zenbait animaziok besta giroa gehitu diote laborantza azokari.
Txaranga, kontzertu eta bestelako zenbait animaziok besta giroa gehitu diote laborantza azokari. (Nahia GARAT)
Asteburu osoan izan dute gaztetxoenek haurren txokoan gozatzeko parada.
Asteburu osoan izan dute gaztetxoenek haurren txokoan gozatzeko parada. (Nahia GARAT)
Asteburu osoan idekia izan da kabalen txokoa.
Asteburu osoan idekia izan da kabalen txokoa. (Nahia GARAT)
Atzo, hilaren 9an, girotu zuten Irati erakustazoka Kanboko Zigante eta gaiteroek.
Atzo, hilaren 9an, girotu zuten Irati erakustazoka Kanboko Zigante eta gaiteroek. (Nahia GARAT)
Ardiak, astoak edota txerriak ikusteko parada izan da Lurrama. Aurten, baina, behirik ez.
Ardiak, astoak edota txerriak ikusteko parada izan da Lurrama. Aurten, baina, behirik ez. (Nahia GARAT)
Orotara 3.000 pertsonarentzako lekua egin zen apairuetan.
Orotara 3.000 pertsonarentzako lekua egin da apairuetan. (Nahia GARAT)
Elena Aguerre izan da aurtengo edizioaren ugazama.
Elena Aguerre izan da aurtengo edizioaren ugazama. (Nahia GARAT)
Atzo, hilaren 9an, izan zen Euskal Herriko sukaldarien bazkaria.
Atzo, hilaren 9an, izan zen Euskal Herriko sukaldarien bazkaria. (Nahia GARAT)
60 ekoizle inguruk parte hartu zuen azokan.
60 ekoizle inguruk parte hartu dute azokan. (Nahia GARAT)
Donibane Garaziko ostalaritza eskolako ikasleek eta Oier Bonebelche Tramon Donapaleuko Xibiouz Deli jatetxeko chefak prestatu dute gaurko bazkaria.
Donibane Garaziko ostalaritza eskolako ikasleek eta Oier Bonebelche Tramon Donapaleuko Xibiouz Deli jatetxeko chefak prestatu zuten ostiraleko (hilak 7) bazkaria. (Nahia GARAT)
Euskal Herria izan da aurtengo herri gomitatua.
Euskal Herria izan da aurtengo herri gomitatua. (Nahia GARAT)
Musikak alaitu du asteburuko azoka.
Musikak alaitu du azoka. (Nahia GARAT)
Jende andana bildu da otorduetan.
Jende andana bildu da otorduetan. (Nahia GARAT)
'Elikaduraren erronka Euskal Herrian' izan zen larunbateko (hilak 8) lehen mintzaldia.
'Elikaduraren erronka Euskal Herrian' izan zen larunbateko (hilak 8) lehen mintzaldia. (Nahia GARAT)
Milaka lagun elkartu ditu 20. Lurramak

Azaroaren 7tik 9ra bitartean iragan da 2025eko Lurrama. 'Bihar ere laborari' lelopean, Euskal Herria izan da aurtengo herri gomitatua.

2025 AZA. 10