VILA-REAL

Azken kolpean ihes egin diote Eibarri bi puntuk (1-1)

Partida amaitzeko 5 minuturen faltan irabazita zuen Eibarrek Vila-Realen aurkako partida, hor etorri da etxekoen gola, ordea, eta azken minutuetan larri amaitu dute armaginek. Azkenean berdinketa eta gaitzerdi, puntu batekin etxera. [Estatistikak]

Hiru puntu behar zuten izan, bakarra izan da azken bost minututan Vila-Realek partida berdindu baitu. Estutualdia izan da azken minutu horietan, 90 minutu luzeko neke guztiak etorri zaizkie Mendilibarren mutilei eta azken aukerara arte, falta arriskutsu bat aurka, sufritu behar izan du Eibarrek.

Bat gehiagorekin izan da Eibar gainera, azkenean Vila-Real ere bai, eta lehen zatia amaitzear penalti bat huts egin du Daniel Garciak, aurrez Sergi Enric egin duenari batuta 0-2koa izan zitekeena. Ez da halakorik izan, ordea, Jaume Costasek berdinketa lortu du 84an Vila-Realentzat eta azkenean puntu on batekin amaitu du Eibarrek.