Ardoa eta kola, luxuzko koktel?

«Kali-motxo esaten diogu eta lagunekin edaten dugu». Horrelaxe dio Pepsik sarean zabaldutako mezuak, bere iragarki berriaren bideoa atxikita. Bertan, Euskal Herrian aski errotutako edaria prestatzeko modu bitxi samarra aurkezten du freskagarrien etxe estatubatuarrak: aurrena, izotz koskorrez beteriko edalontzi luze eta estu bat hartzen du tabernariak; gero, erdiraino-edo ardo beltza gehitzen dio; segidan, markaren 1893 edariarekin osatzen du; eta azkenik, limoi puska jartzen edalontziaren ertzean. Oso sofistikatua guztia, luxuzko koktel bat balitz bezala. Bideoaren hedapenak zalaparta sortu du.

Temas del día
«Tienen más poder algunos mandos de la Ertzaintza que el propio Departamento»

Temas del día
GARA es segundo en Gipuzkoa y NAIZ sigue creciendo con fuerza

Euskal Herria
EH Bildu ganaría en la CAV y subiría en Nafarroa, según un sondeo de Aztiker

Cultura
«Goonietarrak», 40 urte: bihotzeko ganbaran gordetako altxorra

Cultura