
LEHENENGO ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
Kilo bat muskuilu, 450 g patata. Saltsa: porru bat, 150 ml tomate saltsa, koilarakadatxo bat piperrauts min, irina, olioa.
Zailtasuna 2
1. Garbitu ondo muskuiluak, duten bizarra kendu eta aizto batekin oskola karraskatu.
2. Muskuiluak ur pixka batekin jarri. Eltzea estali eta egosi, muskuiluak ireki arte.
3. Muskuiluak atera eta oskolak kendu. Salda xukatu eta gorde.
4. Patatak ur eta gatzarekin 20 minutuz egosi. Xukatu, zuritu eta xerratan moztu.
Saltsa:
1. Txikitutako porrua olio pixka batekin erregosi.
2. Irin pixka bat bota eta eragin.
3. Muskuiluen saldarekin busti eta eragin. Tomatea eta piperrautsa gehitu eta 5 minutuz egosi.
Plateretan patata eta muskuiluak jarri eta gainetik saltsa bota.
BIGARREN ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
1,5 kilo muskuilu. Saltsa: tipula bat , 2 baratxuri ale, irina, piperrautsa mina.
Zailtasuna 2
1. Garbitu eta egosi muskuiluak. Muskuiluak atera eta oskola bat kendu. Salda xukatu eta gorde.
2. Txikitutako tipula eta baratxuriak olio pixka batekin erregosi.
3. Irin pixka bat bota eta eragin.
4. Muskuiluen saldarekin busti eta eragin. Piperrautsa gehitu eta 5 minutuz egosi.
Azpil batean muskuiluak jarri eta gainetik saltsa bota.

Un dron militar controlado por IA desoye órdenes humanas y «mata» a su operador

Calculan los límites seguros de la Tierra... y certifican que ya se han traspasado algunos

La IA podría adueñarse de actividades esenciales y poner en riesgo a la Humanidad

Una noche de grandes éxitos en familia

Las mujeres con menstruación dolorosa pueden solicitar baja laboral desde mañana

Asiron destaca que no aceptará en Iruñea vías que excluyan al 27% del electorado

Telesforo Monzonen ‘Txikia’ abestia ereserki bilakatu dute Hazparneko errugbi jokalariek

Ignacio Ansorena Funtsa, Durangaldeko 10.000 irudi baino gehiagoren legatua
