
LEHENENGO ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
8 barbarin handi, baratxuri ale bat, 2 antxoa oliotan, 80 g pinazi, 8 oliba beltz, olioa, gatza.
Zailtasuna 2
1. Barbarinak garbitu eta xerrak atera. Hezurrak kendu eta gatza bota.
2. Pinaziak gorritu, su oso eztitan.
3. Baratxuria, pinaziak, antxoak, limoi zuku pixka bat eta zurrusta bat olio irabiagailuarekin nahasi.
4. Barbarin xerrak plantxan erre.
Hurrenez hurren xerra, purea, xerra eta txikitutako olibak jarri.
BIGARREN ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
8 barbarin handi, 100 g cous-cous integral, tipula bat, piper berde bat, piper gorri erdia, olioa, gatza.
Zailtasuna 2
1. Barbarinak garbitu eta xerrak atera. Hezurrak kendu eta gatza bota.
2. Eltze batean ura eta gatza berotu. Cous-cousa gehitu eta 4 minutuz egosi. Freskatu eta xukatu.
3. Txikitutako tipula olio pixka batekin erregosi.
4. Txikitutako piperrak gehitu eta erregosi.
5. Cous-cousa gehitu eta arin erregosi.
6. Plantxa bat olio pixka batekin berotu eta barbarin xerrak erre, bi aldeetatik.
Hurrenez hurren xerra, cous-cousa eta xerra jarri.
Bi errezetak tomate entsaladarekin lagundu.

Akelarre, el hotel donostiarra de Subijana, entre los mejores del mundo, según Condé Nast

2027ko urtarrilaren 10ean egingo dute Pantxoak eta Peiok ‘Azken dantza’

Descubren un colosal «valle de los dinosaurios» en el Stelvio con miles de huellas fósiles

Ikerketa batek eskolen jangeletako menuetan desoreka nutrizionalak antzeman ditu
