LEHENENGO ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
200 g arroz fideo, 400 g txipiroi, 2 porru, 2 baratxuri ale, kaiena bat, olioa, gatza.
Zailtasuna 2
1. Arroz fideoak uretan 15 minutuz beratzen utzi. Ondo xukatu.
2. Zartagin handi batean edo wok batean tiratan moztutako porrua eta txikitutako baratxuriak olio zurrusta batekin erregosi, su ertainetan.
3. Txipiroiak barrutik eta kanpotik ondo garbitu eta tiratan moztu. Barazkiekin batera jarri eta pixka bat arin erregosi.
4. Azkenean fideoak eta kaiena gehitu eta 2 minutuz arin erregosi. Kaiena pikante kantitatearen arabera bota.
BIGARREN ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
200 g arroz fideo, tipula erdia, azenario bat, 3 hosto pak-choi, 150 g shiitake, 400 g txipiroi, soja saltsa, olioa, gatza.
Zailtasuna 2
1. Arroz fideoak uretan 15 minutuz beratzen utzi. Ondo xukatu.
2. Zartagin handi batean edo wok batean tiratan moztutako tipula olio zurrusta batekin erregosi, su ertainetan.
3. Tiratan moztutako azenarioa, pak-choia eta shiitakeak gehitu eta erregosi.
4. Txipiroiak barrutik eta kanpotik ondo garbitu eta dadotan moztu. Barazkiekin batera jarri eta arin erregosi.
5. Azkenean fideoak eta zurrusta bat soja saltsa gehitu eta 2 minutuz arin erregosi.

Madonna vuelve a mostrar su apego por la música tradicional vasca en su gira 40º aniversario

‘Azken heriotza’ birarekin agurtuko ditu oholtzak Anestesiak

Marky Ramone se niega a tocar en Italia por una bandera palestina en el escenario

‘Esne Bidea’ diskoarekin esango du agur Esne Beltzak 2024an; «jai bat izatea nahi dugu»

Una visita virtual permite conocer el refugio antiaéreo de Zabalbide en Bilbo

Imanol Pradales: muy del partido, institucional y con algún borrón en el expediente

‘Gernikako Arbola’: 170 años del perseguido y querido zortziko elevado a himno de Euskal Herria

«Aukera berdinekin bidea egiten ari gara, eta horrek aurrekoa deseroso sentiarazten du»
