
ARIN ERREGOSITA
Osagaiak 4 lagunentzat
3 txerri belarri, tipula bat, 2 baratxuri ale, porruaren berdea, ura, oreganoa, koilaratxokada bat piperrauts gozoa edota pikantea, olioa, gatza, oreganoa, hosto bat erramu.
Zailtasuna 2
1. Presio-eltze batean belarriak, tipula, porrua, ura, oreganoa, erramua eta gatza 20 minutuz egosi. Xukatu eta zatitu.
2. Baratxuria txikitu eta ezkaia, piperrautsa eta oreganoarekin nahasi. Olio zurrusta bat gehitu eta nahastu.
3. Belarria aurreko nahasketarekin nahastu eta hozkailuan 2 orduz beratzen utzi.
4. Zartagin bat olio pixka batekin berotu eta belarria, txandaka, arin erregosi.
GISATUTA
Osagaiak 4 lagunentzat
3 txerri belarri, 2 tipula, 2 baratxuri ale, porruaren berdea, 2 hosto erramu, oreganoa, olioa, gatza.
Zailtasuna 2
1. Presio-eltze batean belarria, tipula bat, porrua, erramu hostoak, ura eta gatza 20 minutuz egosi. Xukatu eta zatitu. 400 ml salda gorde.
2. Geratzen den txikitutako tipula eta baratxuriak olio pixka batekin erregosi, su eztitan.
3. Salda eta oreganoa gehitu eta 10 minutuz egosi. Behar adina gatz bota.
4. Belarria sartu eta 5 minutuz egosi. Saltsa arina bada, salda pixka batean urtutako maizena pixka batekin loditu.

Robe Iniesta, el poder del arte

Illunbek kantuz hartu du berriz ere euskal musikaren bidea

2027ko urtarrilaren 10ean egingo dute Pantxoak eta Peiok ‘Azken dantza’

Descubren un colosal «valle de los dinosaurios» en el Stelvio con miles de huellas fósiles
