2025 MAR. 26 - 05:26h Izokin eta txipiroi broxetak GETTY IMAGES (GETTY IMAGES) Amagoia Bilbao LEHENENGO ERAOsagaiak 4 lagunentzat600 g izokin, 8 txipiroi, 16 tomate cherry, kuiatxo txiki bat, 2 baratxuri ale, limoi erdia, olioa, gatza. Zailtasuna 2 1. Izokinari azala eta hezurrak kendu eta 16 dadotan moztu.2. Txipiroiak garbitu eta erditik moztu.3. Tomateak garbitu eta osorik utzi. Kuiatxoa garbitu eta 16 zatitan moztu.4. Broxeta bakoitzean 2 izokin dado, 2 txipiroi zati gehi burua, 2 tomate eta 2 kuiatxo zati jarri. Gatza bota.5. Baratxuriak, limoi zukua eta zurrusta bat olio irabiagailuarekin nahasi. Broxetak igurtzi.6. Plantxa bat olio pixka batekin berotu eta broxetak erre, bi aldeetatik. BIGARREN ERAOsagaiak 4 lagunentzat400 g izokin, 12 txipiroi, 16 barrengorri txiki, piper gorri bat, olioa, gatza. Zailtasuna 2 1. Izokinari azala eta hezurrak kendu eta 8 dadotan moztu.2. Txipiroiak garbitu eta erditik moztu.3. Barrengorriak garbitu eta osorik utzi. Olio pixka batekin arin erregosi.4. Piperra garbitu eta 24 dadotan moztu.5. Broxeta bakoitzean zati bat izokin, 3 txipiroi zati gehi burua, 2 barrengorri eta 3 piper zati jarri. Gatza bota. 6. Plantxa bat olio pixka batekin berotu eta broxetak erre.