Osagaiak:
- 400ml sagardo
- 8g. gelatina edo 4 orri
- 400ml esnegai
- Gazta zatiak
- Irasagarra
- Intxaurrak
Egiteko era:
Gelatina hidratatu. Sagardoa berotu, gelatina gehitu eta berotu.
Kopetan jarri lehendabiziko kapa gisa. Gorde.
Esnegaina infusionatu gazta zatiekin eta hoztu.
Montatu eta kopan jarri bigarren kapa gisa.
Irasagarra pixka bat landu, ur pixka bat gehituz krema testura izan arte eta kapa berri bat egin.
Intxaurrekin dekoratu.
Music
Fermin Muguruzak 40 urteko ibilbidea berpiztuko du Bilbao Arenan eskainiko duen kontzertuan
World
Canarias encara la «mayor protesta de su historia» tras dispararse turismo masivo y vivienda
Music
«Edonork errekonozimendu bat egiten badit, zigortu egiten dute»
Music
Abenduaren 21erako bigarren kontzertu bat iragarri du Muguruzak, lehenerako sarrerak agortuta
Music