Osagaiak:
- 4 sagar
- Gurina
- Panela azukrea
- Intxaurrak
- Mahaspasak
- Kanela errautsa
Saltsarako:
- 300ml. sagardo
- 200ml esne
- Kanela
- 6 gorringo
- 70g. azukre
Egiteko era:
Labea berotu 180º gradura. Gurina landu eta gainontzeko osagaiekin nahasi.
Sagarrei bihotza kendu eta egindako nahasketarekin bete. Labean sartu 35-40 min.
Saltsa egiteko, sagardoa irakin alkohola galtzeko eta kanelarekin infusionatutako esnearekin nahasi.
Arrautzak azukrearekin irabiatu pixka bat eta likidoak gehitu. Su motelean jarri edo maria bainuan krema egin arte.
Saltsa platerean jarri, oinarri bezela, eta sagarra gainean.

Music
Robe Iniesta, el poder del arte

Aktualitatea
Illunbek kantuz hartu du berriz ere euskal musikaren bidea

Aktualitatea
2027ko urtarrilaren 10ean egingo dute Pantxoak eta Peiok ‘Azken dantza’

Science and Technology
Descubren un colosal «valle de los dinosaurios» en el Stelvio con miles de huellas fósiles

Music















