Osagaiak:
- 8 melokotoi
- 500ml. ardo beltz
- Kanela /limoi azala
- 75g. azukre
- 400ml. esnegain
- 2 koilarakada azukre
Egiteko era:
Ardoa infusionatu kanela, azukrea eta limoiarekin.
Malokotoiak bertan egosi (egosiak badira, 15 minutu; freskoak badira, ordubete) eta gero hoztu.
Esnegaina montatu azukrearekin eta melokotoiak bete.
Kanela birrindu pixka batekin dekoratu.
Music
Fermin Muguruzak 40 urteko ibilbidea berpiztuko du Bilbao Arenan eskainiko duen kontzertuan
World
Canarias encara la «mayor protesta de su historia» tras dispararse turismo masivo y vivienda
Health
Manuel Maqueda: «Una civilización inteligente no pondría su comida y bebida en plásticos»
Music
«Edonork errekonozimendu bat egiten badit, zigortu egiten dute»
Music