
LEHENENGO ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
250 g tofu, 2 baratxuri ale, 250 g azenario, koilarakada bat sesamo hazi, 2 koilarakada soja saltsa, 50 g ogi birrindu, perrexila, irina, olioa.
Zailtasuna 2
1. Azenarioak zuritu eta birrindu.
2. Zartagin batean txikitutako baratxuriak olio zurrusta batekin erregosi. Haziak, soja saltsa eta ogi birrindua gehitu.
3. Tofua eskuekin birrindu. Azenarioa, aurreko nahasketa eta txikitutako perrexila gehitu eta nahastu.
4. 20 bola egin.
5. Bolak irinatik pasatu.
6. Zartagin batean olio ugari berotu eta bolak frijitu.
Tomate saltsarekin lagundu edo egosi.
BIGARREN ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
250 g tofu, tipula bat, porru erdia, 2 baratxuri ale, 150 g barrengorri, piper berde bat, koilarakada bat soja saltsa, 50 g ogi birrindu, koilarakada bat sesamo haziak, olioa, irina.
Zailtasuna 2
1. Txikitutako tipula, baratxuriak eta porrua olioarekin erregosi.
2. Txikitutako piperra eta barrengorriak gehitu eta erregosi.
3. Tofua eskuekin birrindu. Barazkiekin, sojarekin, ogiarekin eta haziekin nahastu.
4. 20 bola egin.
5. Bolak irinatik pasatu.
6. Zartagin batean olio ugari berotu eta bolak frijitu.
Piperrada batekin lagundu.

Diez bandas navarras rinden homenaje al trovador Fermin Balentzia con un disco tributo

Descubren un colosal «valle de los dinosaurios» en el Stelvio con miles de huellas fósiles

Ikerketa batek eskolen jangeletako menuetan desoreka nutrizionalak antzeman ditu

Pantxoa eta Peiok bigarren data bat iragarri dute ‘Azken dantza’-rako: 2027ko urtarrilaren 9a
