Osagaiak:
- 400ml sagardo
- 8g. gelatina edo 4 orri
- 400ml esnegai
- Gazta zatiak
- Irasagarra
- Intxaurrak
Egiteko era:
Gelatina hidratatu. Sagardoa berotu, gelatina gehitu eta berotu.
Kopetan jarri lehendabiziko kapa gisa. Gorde.
Esnegaina infusionatu gazta zatiekin eta hoztu.
Montatu eta kopan jarri bigarren kapa gisa.
Irasagarra pixka bat landu, ur pixka bat gehituz krema testura izan arte eta kapa berri bat egin.
Intxaurrekin dekoratu.
Musika
«Ya estábamos aburridos de hacer las cosas siempre de la misma forma»
Musika
Nick Cave, el futuro tras la pesadilla
Musika
GARAren 25. urteurrena ospatzeko, Errobiren kontzertua azaroaren 29an Baionan
Musika
Chill Mafiak, musika eszena irauli duen kolektibo nafarrak, agur erranen du
Musika