Osagaiak:
- 500ml. esne
- Kanela
- Limoi azala
- 70g. azukre
- 40g. irin
- 4 arrautza
- Gaileta pakete bat
- 200 ml. esnegain
- 200g. kobertura beltza
Egiteko era:
Pastel-krema egiteko: esnea infusionatu limoia eta kanelarekin; azukrea eta irina nahasi arrautzekin; esnea iragazi aurreko nahasketaren gainean; sutan jarri etengabe nahasteari utzi gabe.
Ganache-a egiteko: berotu esnegaina eta koberturaren gainean bota; nahasi dena urtu arte eta gorde.
Muntatzeko: moldea plastifikatu; krema geruza batekin hasi eta gaileta geruzarekin txandakatu dena akitu arte; utzi hozkailuan gorputza hartzen 8 ordu; desmoldatu eta ganache-a gainetik bota.
Musika
Fermin Muguruzak 40 urteko ibilbidea berpiztuko du Bilbao Arenan eskainiko duen kontzertuan
Osasuna
Manuel Maqueda: «Una civilización inteligente no pondría su comida y bebida en plásticos»
Musika
«Edonork errekonozimendu bat egiten badit, zigortu egiten dute»
Musika
Abenduaren 21erako bigarren kontzertu bat iragarri du Muguruzak, lehenerako sarrerak agortuta
Musika