Osagaiak:
- 8 melokotoi
- 500ml. ardo beltz
- Kanela /limoi azala
- 75g. azukre
- 400ml. esnegain
- 2 koilarakada azukre
Egiteko era:
Ardoa infusionatu kanela, azukrea eta limoiarekin.
Malokotoiak bertan egosi (egosiak badira, 15 minutu; freskoak badira, ordubete) eta gero hoztu.
Esnegaina montatu azukrearekin eta melokotoiak bete.
Kanela birrindu pixka batekin dekoratu.
Musika
Fermin Muguruzak 40 urteko ibilbidea berpiztuko du Bilbao Arenan eskainiko duen kontzertuan
Osasuna
Manuel Maqueda: «Una civilización inteligente no pondría su comida y bebida en plásticos»
Musika
«Edonork errekonozimendu bat egiten badit, zigortu egiten dute»
Musika
Abenduaren 21erako bigarren kontzertu bat iragarri du Muguruzak, lehenerako sarrerak agortuta
Musika