Osagaiak:
- 8 melokotoi
- 500ml. ardo beltz
- Kanela /limoi azala
- 75g. azukre
- 400ml. esnegain
- 2 koilarakada azukre
Egiteko era:
Ardoa infusionatu kanela, azukrea eta limoiarekin.
Malokotoiak bertan egosi (egosiak badira, 15 minutu; freskoak badira, ordubete) eta gero hoztu.
Esnegaina montatu azukrearekin eta melokotoiak bete.
Kanela birrindu pixka batekin dekoratu.

Musika
Robe Iniesta, el poder del arte

Aktualitatea
Illunbek kantuz hartu du berriz ere euskal musikaren bidea

Aktualitatea
2027ko urtarrilaren 10ean egingo dute Pantxoak eta Peiok ‘Azken dantza’

Zientzia eta Teknologia
Descubren un colosal «valle de los dinosaurios» en el Stelvio con miles de huellas fósiles

Musika















