Osagaiak 24 erroskilla egiteko:
- 2 arrautza
- 80 ml esne
- 80 ml olio
- 50 ml patxaran
- 100 g azukre
- Laranja baten azala birrindua
- 400 g irin
- Bikarbonatoa
Egiteko era:
Arrautzak eta azukrea nahasi. Gainontzeko osagaiak gehitu irina ezik. Irina pixkanaka, behar duena kazolatik banatzeko. Ordu bat jalkitzen utzi.
Forma eman eskuak olioztatua eta frijitu su ertainan. Kolore polita dutenean atera paperadun plater batera.
Hautazkoa da azukrea botatzea.
Musika
«Ya estábamos aburridos de hacer las cosas siempre de la misma forma»
Musika
Nick Cave, el futuro tras la pesadilla
Musika
GARAren 25. urteurrena ospatzeko, Errobiren kontzertua azaroaren 29an Baionan
Musika
Chill Mafiak, musika eszena irauli duen kolektibo nafarrak, agur erranen du
Musika