Osagaiak 24 erroskilla egiteko:
- 2 arrautza
- 80 ml esne
- 80 ml olio
- 50 ml patxaran
- 100 g azukre
- Laranja baten azala birrindua
- 400 g irin
- Bikarbonatoa
Egiteko era:
Arrautzak eta azukrea nahasi. Gainontzeko osagaiak gehitu irina ezik. Irina pixkanaka, behar duena kazolatik banatzeko. Ordu bat jalkitzen utzi.
Forma eman eskuak olioztatua eta frijitu su ertainan. Kolore polita dutenean atera paperadun plater batera.
Hautazkoa da azukrea botatzea.

Musika
Muere Robe Iniesta, cantante de Extremoduro muy ligado a Bizkaia, a los 63 años

Musika
Robe Iniesta, el poder del arte

Aktualitatea
Illunbek kantuz hartu du berriz ere euskal musikaren bidea

Aktualitatea
2027ko urtarrilaren 10ean egingo dute Pantxoak eta Peiok ‘Azken dantza’

Zientzia eta Teknologia















