Osagaiak:
- 4 sagar
- Gurina
- Panela azukrea
- Intxaurrak
- Mahaspasak
- Kanela errautsa
Saltsarako:
- 300ml. sagardo
- 200ml esne
- Kanela
- 6 gorringo
- 70g. azukre
Egiteko era:
Labea berotu 180º gradura. Gurina landu eta gainontzeko osagaiekin nahasi.
Sagarrei bihotza kendu eta egindako nahasketarekin bete. Labean sartu 35-40 min.
Saltsa egiteko, sagardoa irakin alkohola galtzeko eta kanelarekin infusionatutako esnearekin nahasi.
Arrautzak azukrearekin irabiatu pixka bat eta likidoak gehitu. Su motelean jarri edo maria bainuan krema egin arte.
Saltsa platerean jarri, oinarri bezela, eta sagarra gainean.
Bidaiak
Bosmendieta, talaia boskoitza
Osasuna
Últimas evidencias sobre el ayuno intermitente
Musika
«Errelatoa garrantzitsua da, eta errealitateari lotuta joan behar du»
Musika
Gaztea edo ez, beste behin, zeinen ederra izaten ari den
Osasuna