Osagaiak:
- 400ml sagardo
- 8g. gelatina edo 4 orri
- 400ml esnegai
- Gazta zatiak
- Irasagarra
- Intxaurrak
Egiteko era:
Gelatina hidratatu. Sagardoa berotu, gelatina gehitu eta berotu.
Kopetan jarri lehendabiziko kapa gisa. Gorde.
Esnegaina infusionatu gazta zatiekin eta hoztu.
Montatu eta kopan jarri bigarren kapa gisa.
Irasagarra pixka bat landu, ur pixka bat gehituz krema testura izan arte eta kapa berri bat egin.
Intxaurrekin dekoratu.

Musique
Diez bandas navarras rinden homenaje al trovador Fermin Balentzia con un disco tributo

Science et Technologie
Descubren un colosal «valle de los dinosaurios» en el Stelvio con miles de huellas fósiles

Pays Basque
«Oso pozik gaude bezeroek eman diguten erantzunarekin»

Musique
Los Motos se mueven de nuevo

Musique















