Osagaiak:
- 8 melokotoi
- 500ml. ardo beltz
- Kanela /limoi azala
- 75g. azukre
- 400ml. esnegain
- 2 koilarakada azukre
Egiteko era:
Ardoa infusionatu kanela, azukrea eta limoiarekin.
Malokotoiak bertan egosi (egosiak badira, 15 minutu; freskoak badira, ordubete) eta gero hoztu.
Esnegaina montatu azukrearekin eta melokotoiak bete.
Kanela birrindu pixka batekin dekoratu.

Musique
Diez bandas navarras rinden homenaje al trovador Fermin Balentzia con un disco tributo

Science et Technologie
Descubren un colosal «valle de los dinosaurios» en el Stelvio con miles de huellas fósiles

Santé
Ikerketa batek eskolen jangeletako menuetan desoreka nutrizionalak antzeman ditu

Musique
Pantxoa eta Peioren ‘Azken dantza’-rako sarrerak agortu egin dira

Musique















