Osagaiak 24 erroskilla egiteko:
- 2 arrautza
- 80 ml esne
- 80 ml olio
- 50 ml patxaran
- 100 g azukre
- Laranja baten azala birrindua
- 400 g irin
- Bikarbonatoa
Egiteko era:
Arrautzak eta azukrea nahasi. Gainontzeko osagaiak gehitu irina ezik. Irina pixkanaka, behar duena kazolatik banatzeko. Ordu bat jalkitzen utzi.
Forma eman eskuak olioztatua eta frijitu su ertainan. Kolore polita dutenean atera paperadun plater batera.
Hautazkoa da azukrea botatzea.
Voyages
Bosmendieta, talaia boskoitza
Musique
«Errelatoa garrantzitsua da, eta errealitateari lotuta joan behar du»
Musique
«Aquí no se salva ni dios de la peste fascista»
Musique
Gaztea edo ez, beste behin, zeinen ederra izaten ari den
Santé