Osagaiak 24 erroskilla egiteko:
- 2 arrautza
- 80 ml esne
- 80 ml olio
- 50 ml patxaran
- 100 g azukre
- Laranja baten azala birrindua
- 400 g irin
- Bikarbonatoa
Egiteko era:
Arrautzak eta azukrea nahasi. Gainontzeko osagaiak gehitu irina ezik. Irina pixkanaka, behar duena kazolatik banatzeko. Ordu bat jalkitzen utzi.
Forma eman eskuak olioztatua eta frijitu su ertainan. Kolore polita dutenean atera paperadun plater batera.
Hautazkoa da azukrea botatzea.

Musique
Diez bandas navarras rinden homenaje al trovador Fermin Balentzia con un disco tributo

Science et Technologie
Descubren un colosal «valle de los dinosaurios» en el Stelvio con miles de huellas fósiles

Santé
Ikerketa batek eskolen jangeletako menuetan desoreka nutrizionalak antzeman ditu

Musique
Pantxoa eta Peioren ‘Azken dantza’-rako sarrerak agortu egin dira

Musique















