Osagaiak:
- 500ml. esne
- Kanela
- Limoi azala
- 70g. azukre
- 40g. irin
- 4 arrautza
- Gaileta pakete bat
- 200 ml. esnegain
- 200g. kobertura beltza
Egiteko era:
Pastel-krema egiteko: esnea infusionatu limoia eta kanelarekin; azukrea eta irina nahasi arrautzekin; esnea iragazi aurreko nahasketaren gainean; sutan jarri etengabe nahasteari utzi gabe.
Ganache-a egiteko: berotu esnegaina eta koberturaren gainean bota; nahasi dena urtu arte eta gorde.
Muntatzeko: moldea plastifikatu; krema geruza batekin hasi eta gaileta geruzarekin txandakatu dena akitu arte; utzi hozkailuan gorputza hartzen 8 ordu; desmoldatu eta ganache-a gainetik bota.
Musique
Oiartzungo Yakovlev 42 taldea epaitegira deitu dute Guardia Zibilak haien letrak salatu ostean
Musique
ZETAK taldearen bideoklip berria, Marala eta Itziar Ituñoren eskutik: ‘Entre carn i os’
Musique
Depeche Mode en el BEC, un espectáculo grandioso y un repertorio sobresaliente
Musique
Modus Operandik ‘Ellos dicen mierda’ La Polla taldearen kantua moldatu du Duplakoekin batera
Science et Technologie