Osagaiak:
- 4 sagar
- Gurina
- Panela azukrea
- Intxaurrak
- Mahaspasak
- Kanela errautsa
Saltsarako:
- 300ml. sagardo
- 200ml esne
- Kanela
- 6 gorringo
- 70g. azukre
Egiteko era:
Labea berotu 180º gradura. Gurina landu eta gainontzeko osagaiekin nahasi.
Sagarrei bihotza kendu eta egindako nahasketarekin bete. Labean sartu 35-40 min.
Saltsa egiteko, sagardoa irakin alkohola galtzeko eta kanelarekin infusionatutako esnearekin nahasi.
Arrautzak azukrearekin irabiatu pixka bat eta likidoak gehitu. Su motelean jarri edo maria bainuan krema egin arte.
Saltsa platerean jarri, oinarri bezela, eta sagarra gainean.
Musique
Fermin Muguruzak 40 urteko ibilbidea berpiztuko du Bilbao Arenan eskainiko duen kontzertuan
Monde
Canarias encara la «mayor protesta de su historia» tras dispararse turismo masivo y vivienda
Santé
Manuel Maqueda: «Una civilización inteligente no pondría su comida y bebida en plásticos»
Musique
«Edonork errekonozimendu bat egiten badit, zigortu egiten dute»
Musique