Osagaiak:
- 400ml sagardo
- 8g. gelatina edo 4 orri
- 400ml esnegai
- Gazta zatiak
- Irasagarra
- Intxaurrak
Egiteko era:
Gelatina hidratatu. Sagardoa berotu, gelatina gehitu eta berotu.
Kopetan jarri lehendabiziko kapa gisa. Gorde.
Esnegaina infusionatu gazta zatiekin eta hoztu.
Montatu eta kopan jarri bigarren kapa gisa.
Irasagarra pixka bat landu, ur pixka bat gehituz krema testura izan arte eta kapa berri bat egin.
Intxaurrekin dekoratu.
Música
Oiartzungo Yakovlev 42 taldea epaitegira deitu dute Guardia Zibilak haien letrak salatu ostean
Música
Depeche Mode en el BEC, un espectáculo grandioso y un repertorio sobresaliente
Música
ZETAK taldearen bideoklip berria, Marala eta Itziar Ituñoren eskutik: ‘Entre carn i os’
Ciencia y Tecnología
La AN ordena bloquear Telegram tras la denuncia de canales televisivos
Ciencia y Tecnología