Osagaiak:
- 400ml sagardo
- 8g. gelatina edo 4 orri
- 400ml esnegai
- Gazta zatiak
- Irasagarra
- Intxaurrak
Egiteko era:
Gelatina hidratatu. Sagardoa berotu, gelatina gehitu eta berotu.
Kopetan jarri lehendabiziko kapa gisa. Gorde.
Esnegaina infusionatu gazta zatiekin eta hoztu.
Montatu eta kopan jarri bigarren kapa gisa.
Irasagarra pixka bat landu, ur pixka bat gehituz krema testura izan arte eta kapa berri bat egin.
Intxaurrekin dekoratu.

Viajes
Akelarre, el hotel donostiarra de Subijana, entre los mejores del mundo, según Condé Nast

Aktualitatea
2027ko urtarrilaren 10ean egingo dute Pantxoak eta Peiok ‘Azken dantza’

Ciencia y Tecnología
Descubren un colosal «valle de los dinosaurios» en el Stelvio con miles de huellas fósiles

Salud
Ikerketa batek eskolen jangeletako menuetan desoreka nutrizionalak antzeman ditu

Música















