Osagaiak:
- Barra bat ogi zahar
- Litro bat esne
- 200g. manteka
- Limoi azala/kanela
- 80g. azukre
- Kanela xehatua
Egiteko era:
Infusionatu esnea kanela, azukrea eta kanela osoarekin.
Ogia frijitu mantekan buelta eta buelta eta sartu esnetan, manteka urtua ere bai.
Ontzietan jarri eta kanela xehatua gainetik.
Música
Oiartzungo Yakovlev 42 taldea epaitegira deitu dute Guardia Zibilak haien letrak salatu ostean
Música
ZETAK taldearen bideoklip berria, Marala eta Itziar Ituñoren eskutik: ‘Entre carn i os’
Música
Depeche Mode en el BEC, un espectáculo grandioso y un repertorio sobresaliente
Música
Modus Operandik ‘Ellos dicen mierda’ La Polla taldearen kantua moldatu du Duplakoekin batera
Ciencia y Tecnología