Osagaiak:
- 8 melokotoi
- 500ml. ardo beltz
- Kanela /limoi azala
- 75g. azukre
- 400ml. esnegain
- 2 koilarakada azukre
Egiteko era:
Ardoa infusionatu kanela, azukrea eta limoiarekin.
Malokotoiak bertan egosi (egosiak badira, 15 minutu; freskoak badira, ordubete) eta gero hoztu.
Esnegaina montatu azukrearekin eta melokotoiak bete.
Kanela birrindu pixka batekin dekoratu.
Música
Fermin Muguruzak 40 urteko ibilbidea berpiztuko du Bilbao Arenan eskainiko duen kontzertuan
Mundo
Canarias encara la «mayor protesta de su historia» tras dispararse turismo masivo y vivienda
Música
«Edonork errekonozimendu bat egiten badit, zigortu egiten dute»
Música
Abenduaren 21erako bigarren kontzertu bat iragarri du Muguruzak, lehenerako sarrerak agortuta
Música