Osagaiak:
- 4 sagar
- Gurina
- Panela azukrea
- Intxaurrak
- Mahaspasak
- Kanela errautsa
Saltsarako:
- 300ml. sagardo
- 200ml esne
- Kanela
- 6 gorringo
- 70g. azukre
Egiteko era:
Labea berotu 180º gradura. Gurina landu eta gainontzeko osagaiekin nahasi.
Sagarrei bihotza kendu eta egindako nahasketarekin bete. Labean sartu 35-40 min.
Saltsa egiteko, sagardoa irakin alkohola galtzeko eta kanelarekin infusionatutako esnearekin nahasi.
Arrautzak azukrearekin irabiatu pixka bat eta likidoak gehitu. Su motelean jarri edo maria bainuan krema egin arte.
Saltsa platerean jarri, oinarri bezela, eta sagarra gainean.
Música
Oiartzungo Yakovlev 42 taldea epaitegira deitu dute Guardia Zibilak haien letrak salatu ostean
Música
ZETAK taldearen bideoklip berria, Marala eta Itziar Ituñoren eskutik: ‘Entre carn i os’
Música
Depeche Mode en el BEC, un espectáculo grandioso y un repertorio sobresaliente
Música
Modus Operandik ‘Ellos dicen mierda’ La Polla taldearen kantua moldatu du Duplakoekin batera
Ciencia y Tecnología