Jose Inazio Ugartemendia: «Sei-zazpi litro esne erabiltzen ditut kilo bat gazta egiteko» Angel Lasa 2025.09.12
Mirian Otxotorena: «Ekologikoan egiten dugunez lan, esne gutxiago ematen digute ardiek» Angel Lasa 2025.08.29
Marta Perez Loperena: «Esne gordinarekin ari gara lanean, bizirik dagoen zerbaitekin» Angel Lasa 2025.08.15
Unai Lekuona: «Birraitonak bazituen ardiak, baina Michelineko lana utzita hasi nintzen artzain» Angel Lasa 2025.08.08
Aitor Mantxola eta Agurtzane Gabiria: «Gure bezero askok gazta fuertea dute gustukoa» Angel Lasa 2025.08.05
Senorena, etxeko eta Alpeetako ahuntzekin gazta eta gaztanbera egiten Iturgoienen Angel Lasa 2025.07.25
Ander Barandiaran: «Sinesterik ez dago turista estabatuarrek zer propinak ematen dizkiguten» Angel Lasa 2025.07.18
Eli Gorrotxategi: «Kalitate handiko belardiak dauzkagu Arabako eskualde honetan» Angel Lasa 2025.06.27
Eneko Goiburu: «Ondo ketuta, bederatzi eta erdiko gazta hamarrekoa bihurtzen da» Angel Lasa 2025.06.20